Berlin-björnen

Berlin stadsvapen och isbjörnen Knut har fått en ny konkurrent vad gäller vem som är stadens finaste björn. Liv fick i veckan en björnoverall och är nu sötare än någonsin.
 
I helgen som gick hade vi besök av min bror Niklas och hans fru Sascha. De tog med sig ett mycket gott danskt bröd som vi verkligen uppskattade. Tyskt osötad torr råglimpa är bara rolig så länge. Det var kul att Liv fick träffa sin morbror och moster och att vi fick visa dem hur vi har det. 
 
För att ge våra gäster en smak av Berlins überhipstervärld gick vi till ett event vid namn "Burgers & Hip hop the cheese burger edition!!!!". Som namnet avslöjar var det ett event där 8-10 av stadens mer välkända hamburgerhak serverade diverse typer av ostburgare till tonerna av tung hip hop. Liv verkade gilla stället, men hon gick ut lite väl hårt i början och däckade efter inte allt för lång tid. 
 
Hösten har gått hårt på träden och det är redan nu många löv som fått se sig slagna och ligger på marken. Det är synd att bebisen är för liten för att leka i och sparka omkring i lövhögar. Men som tur är kommer det fler höstar. 
 
Hon är så älskad den här lilla tjejen!
 
Emil brukar ofta göra tvärtom-poser på bilder. Det verkar alltså som att Liv åtminstone ärvt det och pianofingrar från sin pappa
 
Emil med en burgare med spicy aioli, grillade biffstrimlor blandat med smält ost, lite mer ost, sallad, tomat, rödlök, gurka och bacon. Betyget blev 4,5/5 brödrostar.
 
Vi hade en mysig helg med härligt höstväder.
 
En ganska cool väggmålning i närheten av Eastside Gallery. Coola väggmålningar finns det gott om i staden.
 
Lovebirds.
 
Liv är lite "too cool for school" och tittar bort från kameran. Vi har redan nu fått ett smakprov på hur hennes klassfoton kommer se ut. 
 
Brandenburger Tor i halvt motljus. Väldigt turistigt monument men också ett mycket vackert sådant. 
 
#Raawr

Kommentarer :

#1: Maggis

Åh. Ni ser ut att ha det så härligt! Underbart skrivet!:)

skriven

Kommentera inlägget här :