Lotta här.

Det är väl typiskt. Emil skriver ett roligt inlägg och sopar genast banan med mig och mina tråkiga "vi-önskar-oss-inlägg". Jag antar att jag får ta på mig det praktiska rollen... faktum är ju att Emil är ganska så festlig.

Jag tänkte ge er en snabbt rapport på hur det gick på Ikea här i veckan. Shoppingturen toppade alla förväntningar! Emil var tålmodig och mycket hjälpsam. Det vill säga, han skötte sig bra i bollhavet och trakasserade inga andra barn. Nä, om jag ska vara helt ärlig så var det nog bara jag som var jobbig...
När vi väl kom hem packade vi ivrigt upp det nyinköpta. Det är verkligen mysigt att bygga upp ett litet hem tillsammans. Vi har till och med hunnit med att hänga upp julstjärnor och baka lussebullar.

Ute är det massor av snö. Jag har längtat efter allt vad "julmys" innebär, i mitt huvud innebär det nämligen att bröllopet närmar sig och imorgon är det faktiskt exakt 2 veckor kvar.

Hoppas att ni har det mysigt där ni befinner er!

 
Jag vill inte vara sämre än Emil, så därför jag har satt ihop en riktig festlig instagram-bild! Varsågoda!

Emil här.

Ni undrar nog vad bloggande och bröllop har gemensamt för mig. Svaret är att jag bara kommer göra dessa två saker en gång i mitt liv. Bröllopet får vänta ca 3,5 vecka till, men bloggandet river vi av idag.
 
Många av er tycker det är alldeles för få inlägg angående gymoutfits, lunchsallader och nyinköpta kläder. Vi medger båda att vi inte levt upp till de annars stränga oskrivna regler bloggare med all rätt bör rätta sig efter. Enda riktningen för oss är framåt, så vi tänkte därför försöka väga upp bristen på ovanstående ämnen genom att lägga upp en pose-bild. Vi hoppas att ni fortfarande planerar att komma och fira vår bröllopsdag med oss trots dessa uppenbara missar.
 
Annars rullar det på. Min slips är köpt. Lottas klänning sys. Vi ska åka till IKEA. Det ska bli kul. Att åka till IKEA, alltså. Jag ser alltid fram emot två-tre timmar i bollhavet innan man behöver gå till kassan och hjälpa till att packa ned det inhandlade.
 
Hoppas vi ses den 15:e december!
 
- Emil
 

Kära Tomten, vi önskar oss...

Goddagens våra kära gäster!

Nu har jag och Emil äntligen skapat oss en liten önskelista på Cervera, och detta till och med några dagar tidigare än planerat! Men som vi tidigare sagt önskar vi oss även gärna kontanter som kan disponeras fritt vid inredningsinköp. Vi önskar oss också presentkort från Cervera, Åhlens och R.O.O.M. som ligger i PUB-huset i Stockholm (en av Lottas favoritinredningsbutiker).

Här är en länk till Cerveras hemsida som beskriver exakt hur "önskelistan" fungerar: http://onskelistan.cervera.se/Sidfot/FAQ/
Användarnamn: [email protected]
Lösenord: emilochlotta1337
Listan skapades: 2012-11-08

Hoppas att ni mår bra och har en förträfflig dag!
Kram från Emil & Lotta