Hit och dit

Såååå, vad har hänt på sistonde? Det var ju ett tag sedan jag skrev ett inlägg. Detta har jag/vi hunnit med sedan dess: 
 
- Skånetur. I slutet av april åkte jag till Skåne för att träffa min fina fina vän, Emma som då kom hem från sin mission. Det var superhärligt att träffa henne igen! Jag fick även chansen att träffa andra vänner och familj plus att jag blev bortskämd med en babyafton och fick massa fina presenter till bebisen. 
 
- Joelbesök. Emils bror fick en Berlintur i födelsedagspresent av frugan och besökte oss några dagar i början av maj. Trevligt med besök och jag tackar ännu en gång för Marabouchokladen. 
 
- Stockholmstur. Sa hejdå till Emil ännu en gång och hoppade på flyget till Stockholm. Härligt att vara "hemma" igen och umgås med fina vänner och familj. Ännu en gång blev jag bortskämd med en babyafton! Vi är verkligen tacksamma för alla ni som tänker på oss och bebisen. Jag såg även till att handla hem en del svenska delikateser såsom bregott och marsansås! 
 
- Rolf- och Christianbesök. Emils kära far och hans andra bror kom på besök och mitt dåliga spelhumör sattes på prov. Vi är glada för det trevliga umgänget och det fina vädret som kom tillbaka efter några tråkiga veckor. 
 
I övrigt mår vi bra! Emil är duktig och jobbar på och verkar trivas fint. Vi har blivit ordentligt välkomnade i vår församling här i Berlin och jag är glad för min typ enda kompis här i Berlin- som hör och häpna är amerikan. Det går ju inte att förneka att de där jänkarna är öppna och glada. 
 
Vi har ett Stockholmsbesök inbokat vid midsommar (och denna gång får Emil äntligen hänga med!) som vi ser fram emot. Men innan dess får vi i alla fall ytterligare ett besök från Sverige. Vi börjar sakta men säkert konkurrera ut hotell och turistguider i Berlin.
 
Till sist kan jag berätta att jag var hos barnmorskan idag och att allt såg fint ut. Jag befinner mig i gravidvecka 31 nu och vår lilla bebis har redan vänt på sig med huvudet nedåt och verkar göra sig redo för att komma ut. Inte nog med det, vagnen är även beställd nu. Jag mår fortfarande bra, men jag sover ganska dåligt. Det mest festliga är då jag vaknar upp mitt i natten och förskräckt kommer på att jag är gravid och ska FÖDA ett barn. Men på dagarna när hjärnan är med så är jag peppad och förväntansfull. 
 
Emma får äntligen avnjuta lite svensk matkultur igen.
 
En fruktansvärt fin barnvagn. 
 
Hantverk de luxe.
 
Fika i Malmö med Amanda. 
 
Efterrätten stod Noomi för. 
 
Strike a pose.
 
Mina fina vänner! Åh vad jag tycker om er alla!